Kategorie
Dieta naturalna

Kasza jaglana – robimy tartę, budyń i lody

Kasza jaglana nie bez powodu zyskała miano królowej. To prawdziwe dobrodziejstwo, które wreszcie uczymy się doceniać. Kasza posiada właściwości oczyszczania organizmu z toksyn, jest zasadotwórcza, czyli wspomaga trawienie i wyrównuje nadmiar kwasu. Dostarcza organizmowi niezbędnych witamin (sporo z grupy B), soli mineralnych, białka i cennych węglowodanów złożonych. Jaglanka nie uczula i nie zawiera glutenu. Jest niezastąpiona w czasie infekcji – usuwa śluz i pobudza osłabiony organizm. Jaglanka ma same zalety!

Przepisy:

Autor/ka: Justyna Kozłowska

Jest mamą, taką jak Wy. Ma dwie córki Barbarę i Jadwigę. Dwoi się i troi, żeby maksymalnie wykorzystać 24 godziny i połączyć pracę z domowymi obowiązkami, czasem dla siebie, ale przede wszystkim czasem dla dzieci. Bo przecież dzieci są ważne. Zanim została mamą przez wiele lat pracowała w telewizji, ale zdecydowała się porzucić świat plotek z gwiazdami i skupić na macierzyństwie. Wciąż jednak kusiła ją kamera, dlatego założyła swojego vloga 10minutspokoju.com i tam sama gada, kręci i montuje rozwiązując przy okazji wiele matczynych problemów. Pracuje również jako producent i reżyser programów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.